31.12.2010

Upeaa Uutta Vuotta!


Tämä vuosi oli elämäni paras! Tein kuvakollaasin ja mahdutin siihen paljon hyvää mitä on tapahtunut, pääasiassa käsitöiden saralla kuten aiheeseen sopii.  Olisin laittanut vielä puolet enemmän kuvia, mutta ohjelma ei siihen suostunut. Ensi vuonna suuntaamme uutta kohti monessakin merkityksessä, siitä enemmän tammikuun puolella.
Lankaa onnistuin kuluttamaan 5,8 kiloa tänä vuonna, sisääntulleista ei puhuta. Ensi vuoden neulontatavoite olkoon vaikka kymmenen kiloa! (Kun ei sitä kumminkaan pakko ole pitää josei pysty). Tammikuussa olen ajatellut isoa projektia; lankojen järjestelyä laatikkoihin ja Lankuri.netin käyttöönottoa. Tästäkin enemmän tammikuussa, kun saan urakan alkuun.
Sytyck-neuleeni on alakuvassa. Minulla oli niin hirveästi jouluprojekteja, että en ehtinyt tekemään sitä yhtään. Siispä aloitin kakkosversion vasta pari päivää sitten. Aion tehdä työn loppuun, vaikken varsinaisissa geimeissä olekaan sen kanssa mukana. Tyydyn äänestämään mielestäni parhaan kilpailijan puolesta. Kiitos kaikille blogini lukijoille. Vuosi oli rikas ja ihana! Innolla vuoteen 2011!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti