31.1.2012

Oranssia ja enerkiaa!

Jostain syystä oranssi on puhutellut tässä tammikuussa. Oranssi on positiivisen energian väri! Työn alla on poltetunoranssin värisestä langasta villatakki itselle. Neule edistyy hiljakseen, joka päivä saan jonkun rivin neulottua vaikka sitten lastenhuoneen lattialla leikkien esikoisen kanssa esimerkiksi legoilla. Nykyään on tosihienoja virityksiä, mun lapsuudessa oli lähinnä niitä legopalikoita. Jos joku legoukkeli oli, niin se oli tosihienoa. 
Olen muhinut  mummun ompelukonetta uuden työhuoneeni uumenissa ja saanut lopultakin puserrettua parit uudet verhot neulan ja paininjalan väliin. Hyvästi keittiön pellavanväriset tonttuverhot ja viimeiset joulunrippeet, nyt on pastellipalloa köökin yläkapan verran. On kivat! Olisin kyllä tehnyt vähän erilaiset, mutta kangas riitti just näihin! Nellan huoneessa on jo toisessa ikkunassa verhot. Purjerenkaiden laitto olikin helppoa, joten varmaan saan onnistumaan toisenkin kapan!


Olen päättänyt siirtää virtuaaliset luuni kokonaan bloggerin puolelle, ja täten jätän haikeat hyvästit vuodatuksen Silkkilampaat-blogille, joka sekin toivon mukaan säilyy arkistona vanhoista jutuistani. Olen kokenut hankalaksi ja ärsyttäväksikin vaikeudet ulkoasun muokkaamisessa ja monissa muissa pikkujutuissa. Eniten harmittaa tummanpuhuva tausta, joka sekin on vaikea saada vaihdettua pois tyydyttävällä tavalla. Uusien tuulien puhaltaessa päätin vähän muokkailla blogin nimeäkin, eli Raisu-Kaisuna mennään tästedes. Asenteesta en sen paremmin tiedä, mutta asenne se on huonompikin. Tietty täällä sitä potkotetaan positiivisella,  ja toisinaan ehkä vähän kyyniselläkin asenteella menemään.  Kiitos, lähden nyt  spinningiin  nauttimaan energisestä aamustani!

1 kommentti:

  1. Oranssi on mitä parhain väri! :) Ja noi nykyajan legot on ihan älyttömän hienoja kun vertaa niihin omiin (iki)vanhoihin!

    VastaaPoista