11.7.2012

Bambimekko


Eräs nimipäiväsankari sai meiltä lahjaksi ompelemani mekon. Kyseessä on jälleen Ottobre Designin Jungle Stripes -mekkomalli ilman taskua. Tällä kertaa olin ompelemassa taskua, mutta ei se sitten sopinutkaan mihinkään noiden kohtalaisen isojen peurankuvien vuoksi. Leikkasin kankaan 128 cm:n kaavoilla ilman saumanvaroja, joten koko lienee noin 114cm. Hiukan pitkähkö se taisikin olla pian neljä vuotta täyttävälle neitokaiselle, mutta käyttökelpoinen jo nyt. Siitä tämä malli on kiva, kun sen käyttöikä on pitkä väljyyden ja kuminauhojen vuoksi, ja mekko menee hoikalle ja vähän pullukammallekin yhtäläisesti (ei sillä että tässä omassa porukassamme kovin pullukkaa hame-lapsosta olisi, meidän pojuhan on potra niinkuin pitääkin;).


Vähän hihanteiden ompeluksissa on sanomista, mutta en enää ehtinyt niitä purkamaan ja uudelleenompelemaan ennen juhlia. Lahjatekeleissä tuollainen epäsiisteys harmittaa, mutta yritän päästä tästä nyt yli. Neitokainen oli kuitenkin kovin ihastunut mekkoonsa ja se on pääasia!  Peuratrikoo oli ihanaa! Sitä ei paljon jäänyt, mutta ehkä siitä jonkun kappaleen esimerkiksi tyttären paitaan saisi.


4 kommenttia:

 1. Moi!
  Ihan varmasti nimpparisankari oli otettu! Kiva kangas. Ja sun tekemät jutut on aina niin siistejä, ettei kukaan huomaa mitään minimaalisen pieniä virheitä.

  VastaaPoista
 2. Tuon mekon kangas on ihan syötävän suloista, voi kun osaisi itsekin ommella mutta ehkä joskus vielä... :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos:)! Kangas on tosi hienoa!

  VastaaPoista