11.8.2012

Kesäinen työhuone, vaikka ilmassa tuoksuu jo syksy


Nyt kun olen vielä kotona lasten kanssa, ei viitsi tehdä isoja hankintoja ja hankkia uusia puoliturhia lipastoja työhuoneeseen. Siksi  raahasin tyttären huoneesta maalaamani vanhan lipaston työhuoneen säilytysavuksi. Periaatteessa kaikki roinani mahtuivat kaappeihin, mutta ne olivat senverran tiukasti sullottuina, että lipasto toi kaivatun väljyyden ja järjestyksen maailmaani. Lipastounelmani on pinkkiä tylsempi, haluaisin ison valkoisen sitten jonakin päivänä. Pinkin innoittamana ompelin kuitenkin samansävyiset ruusuverhot työhuoneeseeni.


Kangas on englantilaista puuvillaa, mukavan tukevaa. Verhoistakin tuli kivat.


Uudet väliverhot tein jo jokin aika sitten valkoisesta pellavasta. Silityslautakin oli pakko päällystää uudelleen tunnelmaan sopivammaksi. Kankaana luonnonväristä pellavaa, pitsi vanhojenpäivänmekosta ylijäänyt pätkä.Ihanan Tilda-kirjan innoittamana tein ilmoitustaulun.Yläkuvassa Tilda-kirjan taulu, alhaalla minun ilmoitustauluni, johon laitoin äitienpäivänä kerhosta saadut kortit. Omassa taulussani on polveke-, silkki ja puuvillanauhaa, sekä nauhaksi silitettyjä kauniita kankaita. Pohjana on tavallinen ilmoitustaulu,  kankaiden kiinnittämiseen käytin niittipyssyä. Tykkään lopputuloksesta! Sain tädiltäni pari vanhaa korkkitaulupohjaa lisää, ja tarkoituksenani olisi väsätä ilmoitustauluja lisää samalla meiningillä...

Lipasto on tuonut juuri tarvittavan väljyyden työhuoneeseeni. Vaikken vieläkään ole täysin tyytyväinen nurkkaani, niin on se ainakin paljon toimivampi nyt kuin ennen, kun kaikki on siististi laatikoissaan.3 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, viihtyisää ja kaunista! Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Hellanlettas miten herttainen työhuone lipastoineen! Mieki tahon<3 Nimimerkillä bloggaan lankalaatikkotornien välissä.

    VastaaPoista
  3. Meidän silityslauta on ihan järkyttävässä kunnossa, kun sisuksetkin tursuaa rikkoontuneen päälikankaan alta. Mun pitäisi ehdottomasti päällystää se lauta uudestaan, ehkä jopa vaihtaa uudet vanutkin. Ja vois kait sitä maalata metalliosatkin jollain iloisella värillä.

    VastaaPoista