3.9.2012

Lontoo-henkisiä ompeluksia


Vaatimattomuus kaunistaa vain kaunokirjallisuuden päähenkilöitä, joten ajattelin sortua pieneen omakehuun koskien vierashuoneemme sisustusoperaatiota. Sisustus ei edelleenkään ole täydellisen valmis, mutta suotuisien kuvausolosuhteiden vuoksi näpsäisin pari kuvaa tämänhetkisestä tilanteesta. Joulusta asti odotellut kangas päätyi vihdoinkin verhoksi viime viikonloppuna. Sentilleen meni koko kangas, ja juuri oikean kokoiset verhot tuli, joten saatoin onnitella itseäni kerrankin onnistuneesta kangasmäärän arvioinnista ostohetkellä. Mielestäni kankaan väri on oikein oivallinen tuohon huoneeseen. Mätsää päätytapettiin (joka ei näy kuvassa) ja kaikkeen muuhunkin. Olen tyytyväinen!


Lisäksi ompelin viisi tyynynpäällistä erikokoisille tyynyille. Kankaat olen joskus aikaisemmin ostanut  Ompelun Ihanuudesta. Lontoo-kangas on ostettu Kangas-Pauliinasta  puolisen vuotta sitten. Pidän kovasti seinällämme olevasta Lontoo-aiheisesta taulusta, jonka olemme saaneet joululahjaksi jo muutama vuosi sitten. Oli kiva kehitellä sisustusta sen ympärille. Olen asunut pari kuukautta Lontoossa muutama vuosi sitten, ja pidän paikasta, vaikkei visiittini kauaa kestänytkään. Oli siis kiva sisustaa vierashuone Lontoo-henkisesti, kun itselläkin on jonkinmoinen tunneside maahan.Vierashuoneeseen pitää vielä virkata matto. Luulen että teen sen mustasta kuteesta. Jonkinmoisena haaveena olisi myös virkata näillä väreillä torkkupeitto huoneeseen, mutta sen idean toteutumisesta en ole ollenkaan varma.
 

Isommat verhot vielä tästä kuvakulmasta. Vasemmalla sängyn vieressä oleva jakkara kuuluu oikeasti pienen kirjoituspöydän alle, mutta unohtui näköjään tuohon, kun kurotin ylähyllyltä sisätyynyjä. Jakkara olisi vielä aikomus päällystää jollain tähtikankaalla...
Mutta nyt, pieni kiire nimeltä nuorempilapsi kutsuu, ja minä palailen langoille myöhemmin...

3 kommenttia:

  1. Nättiä on tullut. Ja kiitos tuosta ompelukaupan linkistä. Mitä ihania kankaita sieltä löytyikään. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä noiden tyynyjen alla kelpaa kisujen lämmitellä :)

    VastaaPoista
  3. Kääk! Määkin innostuin tilaamaan paria kangasta joululahjaksi ystävälleni ja itellenikin pätkän yhtä söpöyttä, josta vois väkertää vaikka tyynyn koristeeksi sohvalle... Tyynyn ompelu ei liene voi olla kauheen vaativaa?! :D Oon mä kuitenkin muutamia verhoja, kangaskasseja ja aluslakanoita saanut ommeltua viime vuosien aikana. Hyvin aloitteleva ompelija, mutta onhan tässä loppuelämä aikaa :)

    VastaaPoista