15.10.2012

Blingbling -kauden avaus


Joka vuosi kun syksy syvenee ja talvi lähenee, alkaa jossain vaiheessa himoita kimmeltäviä lankoja. Tänä vuonna kimmallekausi aukeni itselle neulotulla pipolla. Mies kuvasi sitä päässäni eilen mummulan pihalla, omenapuu taustalla.


En ikinä ehdi ratsastamaan edes neulemuodin aallonharjalla, joten tein vasta nyt ekan Wurm -piponi. Muut on tämän tehneet jo varmaan kaksi vuotta sitten. Käytin pipoon kaksi kerää, eli 100 grammaa Novitan harmaata Säde -lankaa, ja jouduin jättämään viimeisen raidan poiskin, kun lanka ei olisi riittänyt. Hyvä silti ettei piposta tullut tämän syvempi, sillä tähänkin mahtuu ponnari pipon sisälle.

Pipon idea lähti siitä, kun harmitti käyttää ruskeaa pipoa tämän ulkoilutakkini kanssa. Ruskea ei yhtään sovi vaaleanturkoosin kanssa, jossa on harmaita yksityiskohtia. Nyt uuden pipon kanssa kelpaa taas kärräillä ja mennä kylillä, eikä kukaan ajattele että hyiyäk muijalla on vääränvärinen pipo.

Tupsun tein harmaasta Rose Mohairista, kun en pitänytkään niin palavasti Wurmin päälaesta, ja ajattelin niin peitteleväni sopivasti ne lopun vahvat kaventelut. Päättelyitä lukuunottamatta Wurm on mallina aivan loistava! Varsinkin tuo pipon reunan kaksinkertaisuus ja siisteys ovat parhaita!

Blingbling -WURM

koko: Medium
Lanka: Novita Säde kaksinkertaisena
tupsussa Novitan Rose Mohair
Puikot: 3,5 mm

6 kommenttia:

 1. Wurm on kyllä huippu malli, blingbling-versiona vallan hieno! :)

  Löysinpä tässä päivänä eräänä blogiisi, onneksi, liityin heti lukijaksi, että löydän tänne toistekin. Täällä on vaikka mitä kivaa ja jännää!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pipo! :) Muutenkin blogissasi on kauniin värisiä töitä, ihania :) Löysin äsken blogisi ja liityin myöskin heti lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blingbling! Mulla on kans Wurm testaamatta, pitäis joskus saada aikaiseksi kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Kauniin talvinen! Eikö nuo paljetit pistele?

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis pipo! Ja sun bannerisi on todella upea, pöllöt on niin ihkuja!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille, ihanaa että olen saanut uusia lukijoitakin:)... Emma, kyllä nuo paljetit voi herkkähipiäistä vähän kutitella, mutta en mää kyllä huomaa juuri mitään:). Yllättävän vähän siis pistelee. Kiitos Sukkailija, pöllöt on kyllä kivoja:)!

  VastaaPoista