9.10.2012

Katariina


Ihana Mekkotehdas-kirja tuli hankittua jo kesämmällä, mutta vasta nyt sain ommeltua siitä ensimmäistäkään mallia. Ainoa ongelma oli mekkomallin päättämisen vaikeus, mutta asian kiireellisyyden vuoksi päätin ripeästi. Aloitin Katariina A:n taskuilla.


...Ja valmistakin tuli. Kirja oli erittäin selkeä ja mekko oli hauska ommella. Tein mekon koossa 98/104, ja vähän kasvuvaraahan tuossa näyttäisi olevan. Ei silti haittaa, vaan käytössä menee jo nyt,  testikäyttö tapahtui eilisillä lastenkutsuilla. Hyviä toimintakuvia en saanut napattua, sillä kameraa ei ollut kutsuilla mukana, ja kotona tytär liimaili niin innokkaasti synttäreillä ongittuja tarroja, ettei ehtinyt poseerata.


Kangas on upeaa Amy Butleria. Haaveilin siitä joskus mekkoa itselleni, mutta kangas on niin kapeaa, että olisi pitänyt hankkia sitä metrikaupalla. Luovuin ajatuksesta, mutta senverran tätä löytyi kaapista, että sain tyttärelle syksyisen mekon.

 
Lahjaessua ommellessa ihastuin taskun reunaan ompelemaani pykäpistoon, ja surautimpa sellaisen tähänkin. Taskut eivät erotu kovin hyvin mekosta, koska kangas on niin levotonta. Taskujen malli on silti todella kiva, tulen varmasti tekemään niitä enemmänkin tuleviin mekkoihin, varsinkin jos kuosi on maltillisempaa.


 Takaakin näyttää kivalta. Hauskaa oli sekin, ettei tarvinnut ommella vetoketjua!

2 kommenttia:

  1. Suloinen mekko, ja tosiaan upea kuosi! Pitänee kirjottaa joulupukille että miullekin vois tuollasen kirjan tuoda :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana on tekemäsi mekko!! Tuo on ihana kirja. Mun teki niin mieli ostaa se, mutta kun ei ole tyttöä jolle mahtuisi tuon kokoiset mekot. Veljentyttökin on jo kasvanut kirjan kokojen ohi.

    VastaaPoista