17.11.2012

Ikea Design -essu


Vihdoinkin sain tehtyä itselleni sen essun, josta jo kauan olen haaveillut. Aina leipomisen jälkeen oli masu jauhoissa ja paita vaihdossa. Nyt ei jauhot enää haittaa, kun essu saakin olla käytetyn näköinen. Kangas on Ikean, näyttää ihan Marimekolta. Kaava on omasta päästä ja vähän reiluhko, muttei se haittaa vaikka vyötäröltä joutuu vähän taittamaan. Tiedä vaikka vielä joskus olisi sellainenkin tilanne että etuosa pyöristyisi uusiin ulottuvuuksiin (mutta ei nyt todellakaan vähään aikaan, töihinpaluu on maaliskuussa). 
Eräs jouluisenpunainen essukangas on pestynä narulla, meinaan oikein repäistä ja ommella toisenkin essun itselleni. Tyttärelle on leikattuna essumekon kankaat,  uusimman Suuri Käsityö -lehden kaavalla. Joulutunnelmissa siis ollaan, odottelen kuumeisesti ensimmäistä adventtia ja että saan laittaa kyntteliköt tähän pimeyteen. Kauratonttutehdas pyörii ja Golden Hour -paitakin edistyy verkkaisesti. Pääsin siinä aloittamaan vartalo-osan kuviot.


Tänään käsityömessuilemaan! Ihanaa päästä omalla ajalla johonkin, vaikka toisaalta on ikävä lapsia jo nyt. Hassua miten se menee... Messuodotuksia ei  kummemmin ole, Arne ja Carlos olisi kiva nähdä ja pieniä löytöjä tulee varmasti tehtyä. Taidan hiipiä vielä hetkeksi nukkumaan ihanan pienen miehen viereen ja halitella toista vähän varastoon... ja sitä toistakin, äidin reipasta tyttöä...
4 kommenttia:

 1. No höh, tokihan ne kynttelköt laitetaan jo lokakuussa! Heti vaan ikkunalle kun illat on liian pimeitä ;)

  VastaaPoista
 2. Nätti essu!
  Bongasin sut messuilla siinä Vuorelman ständillä, mutta kun en heti yhdistänyt, missä blogissa olen susta vilauksen nähnyt, en uskaltanut tulla morjenstamaan. Mutta siis, sut on tunnistettu! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Aloinkin kaivelemaan jo jouluvaloja esille, etten sitten ole oikeasti myöhässä niiden kanssa, kun parit ikkunatkin pitäis pesasta ennen valojen laittoa:). Tiina, ite olin niin mietteissäni siinä Vuorelmalla, etten nähny mitään muuta ku lankoja;). Olisi kiva nähdä ihmisiä blogien takaa, tällä kertaa en tunnistanut ketään.

  VastaaPoista