13.11.2012

Pöllöjä Isänpäiväksi


Samana päivänä kun tämän vuoden viimeinen Ottobre Design ilmestyi (6/2012), piirsin siitä Iloinen Kirahvi -paidan kaavat koossa 86 cm. Trikoinen paitapusero on pikkuiselle kiva pidettävä, ja samalla vähän juhlavakin, joten innostuin heti mallin nähtyäni. Keskellä yksivuotissynttärivalmisteluja leikkasin pöllöt paidan malliin, ja vähän juhlien jälkeen sain valmiiksi ompelupuolenkin.


 Paita valmistui epätavallisen hyvissä ajoin. Varmaan kaksi viikkoa paita roikkui odottamassa isäinpäivää, jolloin se pääsi ekakertaa käyttöön. Kuvat otin heti työn valmistuttua, joten siksi päällä on kollarit farkkujen sijaan (ja huushollikin vähän arkiasetuksissa).


Mielestäni työ onnistui tosi kivasti, pöllöt on hauskoja ja tehostevärinä toimiva lime juuri oikean sävyistä. Saattaa olla puolueellista, mutta poika näyttää maailman suloisimmalta pikkumieheltä pöllöpuserossaan!


Napit ja niskasauman silkkinauhanpätkä löytyivät kaappien kätköistä, kuten kaikki muukin. Napinläpien kanssa oli säätöä, mutten sentään ohjekirjaa esiin kaivanut. Ensi kerralla saatan jopa kaivaa...


Olen tyytyväinen lopputulokseen koska paidassa ei ole mitään silmiinpistäviä virheitä, ja se on siisti. Hurraa uudehko, jo nyt uskollisesti palvellut Pfaffini!

Golden Hour edistyy pikkuhiljaa kotiaskareiden lomassa, ja puserosta on tulossa oikein kiva.

Lauantaina olen lähdössä messuilemaan Tampereelle, odotan innolla messuilua kolmen vuoden tauon jälkeen.

Kaikesta yrityksestä huolimatta meidän isi ei saanut omaa kokkausessua viikonloppuna. Itselleni sain vihdoin sellaisen tänään tehtyä. Esittelyäkin on tulossa, kunhan kuvat (todennäköisesti hyvin likaisesta essusta) saadaan otettua. Kiitos, nyt painun sänkyyn ja pahoittelen väsymyksestä johtuvaa kankeaa päivitystä!

3 kommenttia: