23.12.2012

Viimeiset viisi ja helpotuksen huokaus


Viimeiset viisi valmistunutta tonttukaveria halusivat vielä esittäytyä, vaikka ne ovatkin jo maailmalla. Yhtään tonttua ei itselle jäänyt, ja oli pakko myydä eiootakin loppuvaiheessa. Vaikka tonttuja oli paljon valmiina, niin lakkeja ja huiveja ei ollut, ja niiden nyhräämiseen menee suhteellisen paljon aikaa. Muutenkin tuntuu että tämän vuoden tonttukiintiö on täysi, enkä oikein tiedä missä vaiheessa innostaa aloitella ensi joulunkaan tonttulakkien kutomista. Ei ainakaan pariin kuukauteen! Nyt alkoi vapaat neulomukset omalle porukalle, tällä hetkellä puikoilla aktiivisena polvisukat itselle.


Muutama päivä sitten innostuimme tyttären kanssa ompelemaan ja askartelemaan yhdessä koristeita joulukuuseen. Niistä tuli aika hienoja, ja taidan ottaa kuvan niistä sitten kun ovat aattona joulukuusen oksilla killumassa. Palaan pyhien jälkeen esittelemään koristeet, lahjaompelukset sun muut rästivalokuvat tältä vuodelta ennen vuotta 2013.


4 kommenttia:

 1. Nuo tontut on kyllä söpöjä! :) Mutta varmasti menee aikaa niiden väsäämiseen. Loma tontuista on ansaittua, tee kaikkea mitä huvittaa tehdä. :)

  Ihanaan joulun aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Ihania tonttusia. Oikein hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo tontut ovatkin mahtavan näköisiä! Hyvää Joulua teidän perheelle!

  -ihanasonja, joka ei taaskaan jaksa kirjuatua.-

  VastaaPoista