28.7.2013

K-E-S-Ä-L-O-M-A

Kaksi kuukautta rutkutettu arkea töissä, ja nyt kesäloman kimppuun, josta käytän nyt kolme viikkoa! Miten ihanaa on se, että lomaa kertyy lomallakin (äitiys), ja nyt saamme nauttia tästä ihanasta koko perhe kotona!

Osallistuin KYHäilyyn tänäkin vuonna, ja sain kaikki työt alkuun määräajassa. Valmistuminen onkin sitten eri juttu, varsinkin jos neuloo innoissaan isohkoa torkkupeittoa ekopuuvillasta samaan aikaan. Käsityökorissa on muutamia sukkia ja lapasia vailla toista paria, mutta uskon niiden saavan kaverin syksyn kuluessa.

Vaikka kesä on vasta parhaimmillaan, olen jo vähän varautunut syksyynkin, jos se tulee yllättäen (varsinkin kun viime talvena osoittautui että sukkia ei ole tarpeeksi ja neulottuja lapasia ei lainkaan). Eka KYH-työ valmistui rivakasti:


Pojalle sukat Nallesta ja koivunvärisestä Luontopolku Nallesta (RAV myöh). Puikot olivat kolmoset, lankaa kului 46 grammaa. Kivat peruskaverit, joissa joustinta varressa ja puoliksi jalkuinosassakin.


Yhdeksäntenä KYH-työnä aloitin tytsylle sukat kirjavasta Maijasta. Puikot olivat KnitPron metalliset 2,5 milliset, ja aikaa näiden melkein polvimittaisten minien neulomiseen tuntui menevän ikuisuus!  kivat perussukat silti tuli näistäkin.Lankaa kului 59 grammaa.


Paljon käytössä ollut KYH12 -rätti Novitan Bambu-langasta. Puikot neloset, kulutus 20 grammaa, vinoraitaa.


KYH 20, lapaset nuoremmalle. Pari kertaa purin peukaloa, kun tein nämä omasta päästäni. Lanka on TeeTeen Pallas 30 g, puikot metalliset 2,5 mm. Perus nämäkin.


3 kommenttia:

 1. Voi, mitä ihania värejä! Pitäisi laittaa kans sukat alulleen, jotta olisi sitten valmiina, kun niitä tarvitaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ja niin tarpeellisia neuleita! Hyvää lomaa :)

  VastaaPoista
 3. Kovasti olet ennättänyt neuloa ja niin kauniita saanut valmiiksi!
  Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista