6.7.2013

Kärpässienimekko Voi miten aika onkaan mennyt sitten viime kirjoituksen! Olen palannut töihin, lapset opettelevat päivähoitopaikan arkea ja koti on useimmiten sotkuinen. Nurmikko rehottaa ihanasti ja talon sokkeli on maalattu! Osa asioista on siis paremmalla tolalla kuin ennen! Alamme kaikesta huolimatta jo vähän tottua uuteen arkeen, kyllä se tästä alkaa sujua...

Kummitytön yksivuotismekko essuineen valmistui jo pari kuukautta sitten. En ole nähnyt mekkoa päällä, toivottavasti tuli sopivankokoinen!
Mekon kaavaan mallia otin jostain lehdestä, tein omia sovelluksia, ja muutin kaula-aukkoa essuun sopivammaksi. Pallokangas on varta vasten mekkoon hankittu, muut ainekset löytyivät kotoa. Tuo essukangas on mielestäni ihanaa!


Keittiöön tein kesäverhot  työhuoneen väliverhosta ylijääneestä pellavakangaspalasta ja mummultani saadusta pitsistä. Tuli aikas komia verho, vaikka kuva onkin surkea.

Lähdin tänäkin vuonna KYHäilemään, ja sain kaikki työt alkuun ajallaan. Kaikkia en varmaan valmiiksi saa, mutta osan kyllä. Nyt kuvailemaan ne jo valmistuneet, jotta saan ne esittelyyn!

3 kommenttia:

  1. Voi miten on söpö mekko ja essu! Oispas vielä noin pieniä tyttöjä joille ommella :D

    VastaaPoista
  2. Mekko oli Ilonalle kuin tehty :-) 1-vuotiskuvia pitäisi joku kerta näytellä mikä olisi teille mieluisin :-) t. Anne

    VastaaPoista