14.8.2013

Maalaustalkoot


Maalasin kolme miehen isomummulta perittyä vanhaa tuolia takaterassille sopivin värein, ettei olisi niin ankeaa istua syömässä siellä makkaraa tai broilerinfilettä. Tuli hauskat, vaikka vähän kosteudessa kärsineet tuolit olivatkin. Sutikoin Helmillä, ja tytär auttoi!

Siinä samalla sutikoitiin se leikkimökkikin, ja mies auttoi! Ja sai tytär pinkiksi maalatun tuolinkin, mutta niistä lisää myöhemmin.


Inspiroiduin, ja olisi kova polte saada eräs työ puikoille. En kuitenkaan anna itseni aloittaa ennenkuin pitsipeitto on pingottumassa (vasta viisi kerää neulottu, viisi edessä).

4 kommenttia:

 1. Uuuh, sullaKIN jo toi kirja. Mää tuun kohta käymään, en millään kestä odottaa omaani. Mikä malli lähtee puikoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taskutakki... taisin samalla kirjan kanssa klikkailla ostoksiin kesäloman kunniaksi "harvinaista lankaa", ja (kerrankin) mulla on neuleohjeessa ehdotettua materiaalia:)! Tuossa kirjassa on muitaki ihania malleja ja erityisesti tykkään sen värikkyydestä ja sivujen ulkoasusta. Pitänee piilottaa kirja kaappin, mikäli täälläpäin liikkuu muitakin neulootikkoja hamuamassa mun kirjaa;)!

   Poista
 2. Hienon uuden elämän saaneet mummun kalusteet. Jee.

  VastaaPoista
 3. Mukavan pirteät maalipinnat tuoleissa :) Miullekin kolahti eilen Veeran kirja postiluukkuun, ja monta mallia menin heti jonoon!

  VastaaPoista