8.9.2013

Tuulipussi


Kuljen päivittäin työmatkat (10 kilometriä suuntaansa) polkupyörällä, ja aamuvuoroviikoilla viideltä aamuisin alkoi päätä palella. Edellisviikonloppuna neulaisin nopean pipon, joka mätsää uuteen työmatkatakkiini. Niin tykkään tästä!


Malli on taas se Wurm, keskimmäinen koko (medium), ilman kymmenen silmukan lisäystä reunapannan jälkeen. Johtuen tästä dramaattisesta huolimattomuusvirheestäni, uusimmasta Wurmistani tulikin tuulipussi! Muistin sentään vaihtaa 3,5 millin puikot nelosiin, mutta se oli jo liikaa muistilleni, että samalla olisi pitänyt kymmenen silmukkaa lisäillä. Onneksi olen tottunut näyttämän vähän pitkulapäältä tukkapipojeni kanssa, joten eipä tämä Wurmin sporttsempi tuleminen haittaa aamutunnelmaani yhtään.


Käytin Dropsin  Merino Extra Finea harmaana (05) , ja vadelmanpinkkinä. Pipoon meni 102 grammaa lankaa (harmaata toista kerää), ja tupsu painoi vielä 20 grammaa lisää. Tämän sporttisemman Wurmin ansiosta tuulenvastuskin on minimoitu, kun lähden taas aamulla vähän viime hetkellä liikkeelle:).

5 kommenttia:

 1. Onpa nätti pipo! Olen itsekin aktiivinen työmatkapyöräilijä ja korvat tosiaan jo pikkuisen palelee aamusella... Ja iltapäivällä onkin sitten tolkuton hiki. :D

  VastaaPoista
 2. Hauska pipo ja varsin tyylikäs työmatka-asukokonaisuus siis :)

  VastaaPoista
 3. Jes, kiitoksia:)! Olen nyt muutamana aamuna laittanut kypärän päähän, kun sen puuttuminen on synnyttänyt ihmetystä työkavereiden keskuudessa. Nyt sit pitäis tehä uus pipo, mikä mahtuu kypärän alle:)!

  VastaaPoista
 4. Hieno Wurm ja niin on sopiva yhdistelmä, etten sanoisi tyylikäs! =)

  VastaaPoista