26.10.2013

Juuri oikeanlainen tyttöpinkki

...Sellaisesta, ja valkoisista tähdistä syntyi ihana mekko lahjaksi kolmevuotiaalle neidille.Kangas on täydellisen sävvyistä vaaleanpunaista Liandlon trikoota, tilattavissa esimerkiksi Kutitus-puodista.  Malli on jälleen se sama hyväksi havaittu, syksyn Ottobre design- lehdestä (4/2013), toteutus koossa 104cm.

Pinkin kaverina käytin valkoista resoria. En tiedä käytön ja likaantumisen puolesta, mutta ulkonäöllisesti toimii! Tikkauksiin käytin kaksoisneulaa.


Ompelutyössä onnistuin tällä kertaa aika hyvin, ei tullut mitään kohtaa, johon en olisi ollut tyytyväinen. Hei-huudot sille!

Olipa siis mukava luovuttaa kolmivuotis-lahja pienelle neidille, kera tällaisen aiheeseen sopivan kortin. Näitäkin saa sieltä. Muistinko tarpeeksi hehkuttaa tähtitrikoon pinkin sävyä; t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n!

Ainut surkea juttu tässä oli se, että hankkimastani kangasmäärästä ei riittänyt enää tyttären tähtimekkoon. Onneksi pienen katkon jälkeen tähtitrikootaa tuli taas saataville, joten oli pakko tilata sitä vähän lisää! Pari päivää sitten hain trikoopaketin, johon olin klikkaillut vähän muutakin mukavaa (kerron niistä myöhemmin). Nyt siis pääsen asettelemaan tyttären mekon kaavoja trikoolle, todellakin on hänen vuoronsa saada oma mekko!

4 kommenttia: