20.11.2013

Liimavalopallojen ensimmäinen erä


Varmaankin jo kuukausi sitten sain tämän ensimmäisen erän kaamosvalopalloja valmiiksi. Kieputtelin vesi-ilmapallojen ympärille Erikeeperi-vesiseoksessa kastettua paperinarua, annoin vähän kuivua, ja sitten olikin kaamosvalo  jo melkein valmis. Tykkään tosi paljon!


 Toisenkin pallosarjan olen saanut valmiiksi, ja se on myös ollut hyvän aikaa olohuoneessa kirjoituspöydän  tasolla tuomassa valoa pimeyteen. Ehkä saan siitä joskus otettua kuvankin, katotaan ny.


Näinkin pirtsakoilta pallot ekana näytti, kunnes aloin riehumaan nuppineulan kanssa!


Epävirallinen valopallokurssi pidetään meillä vajaan viikon päästä, ja sinne on tulossa lähisuvun naisia. Silloin saan toivottavasti vielä kolmannenkin pallosarjan tehtyä, aion laittaa siihen jopa ripauksen punaista, ja ripustaa verhotangosta roikkumaan alaspäin.

3 kommenttia:

  1. Onpa hauskannäköiset! Onko nuo pallerot kiinni jollain noissa valoissa?

    VastaaPoista
  2. Onpa hienot! Sä voit suvun naisten jälkeen pitää meille muille virallisen valopallokurssin.. :-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Valot on vaan ujutettu johonkin tiukkaan väliin, eikä ne ole millään kiinni:). Siihen tulevaan roikkuvaiseen pallosarjaan olen ajatellut käyttää kirkasta siimaa ja paria solmua, niin että lamput pysyy palloissa sisällä... Ensi jouluna pidän sit jo varmaan virallisen kurssin ;).

    VastaaPoista