31.1.2014

Muutama toisiinsa liittymätön juttu


Tyttären synttärit tuli ja meni. Leivoin taas (liikaa), kakku onnistui paremmin ja vähemmän kiireellä kuin yleensä.


Lasten serkku (tammikuun tyttö hänkin) sai lahjaksi tämän ompelemani nukenmekon. Kaavan piirsin itse, käyttäen vanhaa nuken mekkoa mallina.


Hupsistarallaan blogista matkittu pesukarhuhuivi on ollut lokakuusta asti to do -listalla (mikä ei sinänsä tarkoita mitään, sillä eräätkin työt ovat olleet siellä ikuisuuden ja varmaan sinne tulevat jäämäänkin).

Idea on ihana, mutta posotin ulkomuistista menemään ilman ohjetta ja siksi parempikin olisi voinut tulla. Huivi on oikeastaan aika lyhyt, ja pesukarhun häntäkin on vähän lyhyenläntä.  Nyt kun kaivoin linkkiä varten Hupsistarallaan Terhin blogikirjoituksen esiin, näin että häntä oli tosi hieno! Olisi pitänyt tehdessä kaivaa esikuva jo esiin (mutkun toinen kirjoittaa 250 kirjoitusta vuodessa, ei ole helppoo löytää tiettyä tekstiä nopeasti). En silti pura. Huivi on ollut jo käytössä ja teen sit vaiks ens talveks lapsille uudet ja paremmat!

Käytin kaulahuivin mustiin ja valkoisiin osiin merinovillaa, harmaa lanka on merinovilla-sekoitetta. Käytössä oli 3,5 mm puikot, langankulutus 43 grammaa.

1 kommentti:

  1. Mukava juttu teistä Alamaailmassa! Mekko on kovalla käytöllä nukella, joten tykätty lahja oli sekin.

    VastaaPoista