13.9.2014

Auringonkeltaisia


Varmaan jo elokuun puolella valmistui kahdeksan mekkoa myyntitarkoituksessa. Oikeastaan niitä oli kymmenen, mutta lapset omivat yhdet itselleen, poikakin. Poika ei ole silti omaansa käyttänyt  kun sen kerran, päiväkodissa kylläkin. Ylpeänä juoksi mansikkamekko päällä, kun ei ole vielä iskostunut hänen päähänsä että hameet ovat enemmän tyttöjen juttu. En viitsinyt tietysti toisen iloa pilata, kun hän halusi mekko päällä päiväkotiin. 
Kaikki mekot ovat joustofroteeta. Näitä saa tiedustella, jos jokin kiinnostaa. Joulunajan myyjäisin ajattelin näitä ottaa mukaan.


Tässä mekossa on rusettikoriste ja Paapiin Siirinappi (saa pesusssa pois). Mielestäni mekko on aika hauska ja pirtsakka. Tyttö tosiaan valitsi tämän kaikkien valmiisen joukosta tangosta, ja sattui olemaan sopivankokoinenkin.


Pojan mekossa on mansikoita, mutta en viitsi ladata kuvaa siitä pojan päällä, ettei tule myöhemmin perheriitoja sen johdosta :).


Kuninkaallinen kisu -velourista tyttö ruikutti itselleen liivimekkoa, ja sellaisen sitten ompelin, mutta käytössä ei ole vielä ollut. Saattaa olla, että lämminverinen tyttö ei ole sitä halunnut laittaa päälleen näin alkusyksystä. Jos kisut ei hakeudu päälle möhemminkään, saatan laittaa tämänkin myyntiin.

Tässä kuvia selaillessa huomasinkin, että ompeluksia on paljon esittelemättä. Itsellekin olen tehnyt pari mekkoa ja lapsille syysvaatteita. Uusimmat tiikerivillasukat valmistunee tänään. Mukavaa viikonloppu kaikille!

1 kommentti: