30.1.2016

Joulukuu 2015 kuvina


Olihan se joulukuun puolella (!?), kun Turtles-paita valmistui lahjaksi. Vähän reilu oli lahjan saajalle vielä, mutta ilmeisen mieleinen. Ja kasvaahan nuo, pienet pojat, hurjaa vauhtia.Joulukuussa oli myyjäiset, joihin ajauduin vähän yllättäen. Jotain uutta tuli sinnekin ommeltua, muunmuassa liivimekkoja ja iso kasa tonttulakkeja (joista ei ilmeisesti ollutkaan yhtään kuvaa). Vähän olisi saanut olla enempikin käsityötä mukana, mutta tuo aika tuntuu jatkuvasti olevan kortilla. Tänä vuonna skippaan kyllä joulumyyjäiset, niistä on kumminkin liika stressiä joulun alla. Palaan myyntikojun ääreen joskus muutaman vuoden päästä, paremmalla ajalla, jos vielä silloin kiinnostusta löytyy.


Mammalle itselleenkin paita, ommeltu harmaasta Paratiisin Puutarhasta. Ihan perus. Ottobre Womanin kaavalla.


Tyttärelle uusi essu, kun vanha jäi pieneksi. Joulukoirista onmpelin kellomekon.Tytölle vähän reilunkokoinen mekko, nyt jo aika sopiva, kun tyttö on venähtänyt lyhyessä ajassa ainakin muutaman sentin. Alakuvassa ihana Olli-kissamme.Jouluiset paita ja mekko tonttulakkeineen lapsille Kangaskapinan kauniista Joulusikermä- trikoosta. Todella kivat, mainion kankaan ansiosta. Tunikaa jouduin kokoamaan hihojen osilta pienistä palasista, muuten kangas ei olisi riittänyt, mutta se ei onneksi näy lopputuloksessa. Tein vähän reilut, ja toivon että mahtuvat vielä tämän vuoden joulukuussakin.Pojan jalassa näkyvät vihreät pöksyt olen myös ommellut jossain vaiheessa syksyä. Ovat Noshin collegea ja aika kivat ja laadukkaan oloiset, vaikkei raitakohdistukset ihan täydelliset olekaan.

Jouluaaton aamuna hikoilin tyttärelle mekon, jonka olin jouluksi luvannut. Millään tavalla en voi olla ylpeä työn siisteydestä, ja vähän harmitti hutaista, mutta vaivannäköön nähden mekko näyttää ihan kohtuulliselta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti