30.1.2016

Marraskuu 2015 kuvina


Kaksi mustaa värikäspalloista mekkoa tuli ommeltua suunnilleen marraskuussa. Toinen meni lahjaksi lapsien serkulle, ja toisen sai tytär. Ei taida olla sovituskuvaa tytön mekosta.
 

Turtles-kakun leivoin ystäväperheen pojalle. Kuvassa vihreä kermavaahto näyttää vähän kalpeammalta mitä se todellisuudessa onkaan. Lahjaksi samaiselle pojalle lähtivät nämä kaksi paitaa.Poika on kasvanut hurjasti, ja siksi marraskuussakin tuli ommeltua pino paitoja hänelle.
 
Paitakuvasarjan Salama McQueen -paita taisi  lähteä lahjaksi eräälle kolmivuotiaalle. 


Oikea Tapaus oli Robinin konsertti tällaisellakin pikkupaikkakunnalla. Sinne poika sai autopaidan tästä ihanasta amerikanrautatrikoosta, ja samalla tuli ommeltua ajoneuvotrikoosta raitahihainen paita. Tytär sai konserttiin ruusumekon (kuva alempana).
 
Eräille synttäreille sain kunnian askarrella Frozen-kakun.


Aihepiiriin sopien esittelen tyttären Frozen -mekon, josta taisi tulla vähän reilu, mutta onpahan  kasvunvaraa. Kasvunvarasta oli hyötyä jo nuutinpäivänä, jolloin tämä mekko päällä oltiin nuutittamassa, ja alle mahtui hyvin vaatetta niin ettei palellut kierrellä ja kerätä valtava kassillinen herkkuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti