26.11.2016

Syksyn varrelta poimittuja neulehelmiä ja muuta oheissälää
Stephen Westin Mysteerihuivi 2016 ansaitsee ihan oman postauksensa, mutta voinen tässä yhteydessä paljastaa millaisella setillä lähdin mukaan. Käytin huiviin Hedgehog Fibresin Sporty Merinoa ja 3.75 mm puikkoja. Huivi valmistui vajaa viikko sitten, mutta tulen kyllä kertomaan siitä myöhemmin tarkempia tietoja, vielä en ole Ravlryynkään sitä ehtinyt laittaa. Jos olet malttamaton, voit toki katsella podcastini Raisun Lankafarmi jakson 5 youtubesta, jossa valmis huivi esitellään.


Olli korvineen, seitsemäs hääpäivä ja sokerimassasta vääntämäni koriste ja 7-veljeksestä neulotut ankkasukat. Linkki aukeaa Ullaneuleen sivuille, jossa kyseinen ohje on saatavilla. 
Ankkasukat on neulottu kurpitsanvärisestä 7 veljes-langasta 3,5 mm puikoilla. Sukat ovat ihan mukavat, vaikkakin vähän 'peltiset' (olisin voinut neuloa 3,75mm tai 4 mm puikoilla). Ajatuksissa olisi vielä tehdä vauvalle ennen ensiaskelia, samalla ajatuksella, esimerkiksi kettu-, apina- tai kissasukat.Lokakuussa oli keskimmäisen  syntymäpäivät jonne  leivon kaikennäköistä pää höyryten, aloitin podcastin teon ja neuloin pipoa ja sukkaa Operaatio Joulun lapsi -keräykseen (tästä viimeksi mainitusta tulossa lisää juttua bloginkin puolelle, kunhan saan kuvat siirrettyä kamerasta). 


Klompelompe -lakki vol 2 valmistui, ja tällä kertaa tuli myös sellainen kun mahtuu meidänkin vauvan päähän. Ensimmäinen lakki meni lahjaksi.
Lakki on neulottu 4 mm puikoilla Dropsin Merino Extra Finesta. Lakin väri on sopivasti juuri tuota samaa kuin vauvan haalarin petrooli Tukuwool. Ohje on Klompelompe - ihania neuleita lapsille -kirjasta. Muutenkin kyseinen kirja on ihana, mulla on siitä jonossa monta ohjetta, joten suosittelen kaikille kyseistä kirjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti