26.12.2016

Operaatio Joulun Lapsi


Vaikka Joulunlapsi-paketti lähti matkaan jo ennen marraskuun puoliväliä, ei kai ole liian myöhäistä esitellä lähettämääni laatikkoa sisältöineen jouluteemaan sopien :). Innostuin tästä jouluoperaatiosta kun huomasin mainoksen Facebookissa. Operaatio Joulunlapsi -paketti kuljetetaan Romaniaan ja Moldovaan, Euroopan köyhimpiin maihin, Patmos Lähetyssäätiön toimesta. Minun pakettini on noin viisivuotiaalle tytölle, ja pakettiin kootaan listan mukaiset asiat. 


Aika täyteen laatikko lopulta tuli, juuri ja juuri mahtui kiinni :).Neuloin pakettiin perusvillasukat, jotka ehkä löytyvät jossain vaiheessa Ravlelry- tililtäni :). Vielä en ehtinyt näitä sinne lisäämään, mutta tiedot ovat tallessa, joten voi olla että saan jopa sinne asti. Lanka on Lankamaailman fingering-vahvuinen peruslanka Strömpegarn Magic parin vuoden takaa (tätä nimenomaista väriä ei näyttäisi enää olevan valikoimassa).


Pipon neuloin Cascade 220 -langasta ja mainiolla ilmaisohjeella (Classic Cuffed Hat). Puikot olivat  4.5 mm, oma Ravelryn projektisivu täällä. Tupsu on tekokuitua, ja valitsin perinteisen lankatupsun tilalle, sillä ajattelin että tämä tupsu on kivan kevyt eikä vedä pipoa pois korvilta.


Prinsessapaidan ompelin Verson Puodin ihanasta prinsessatrikoosta. Alakuvassa vielä kaikki joulupaketin itsetehdyt jutut koottuna. Olipa kiva koota tämä paketti, ensi vuonna ehkä teen jonkinlaisen joulupaketin kotimaan lapselle, näitä joulupuukeräyksiä ja muita kun on suomalaisillekinkun useampiakin joulun aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti