31.1.2017

Joulukalenterisukkaa
Osallistuin viime vuoden joulukuussa Facebookissa järjestettyyn Niina Laitisen joulukalenterisukkien yhteisneulontaan. Joka päivä paljastui uusi pätkä sukkaa, ja jouluaatoksi piti olla valmista. Ihan siihen en venynyt, sillä joulukuussa sairasteltiin ja oli muitakin joulukiireitä. Tammikuussa sain kuitenkin sukat pääteltyä, ja ovat jo tovin olleet käytössäkin.

Lankana sukissa on Gjestalin Janne harmaana ja tummanpunaisena. Punaista meni puolitoista kerää ja harmaata vajaa kolme kerää. Puikkoina oli 3,5 mm karbonzit. Näitä oli kiva tehdä, osallistun varmaan ensi joulunakin, jos kalenterisukkaneulonta vaan järjestetään silloinkin.
Ravelrysta löytyy täältä.1 kommentti:

  1. Hei! Olet taitava värjäämään ja neulomaan kauniita neuleita. Sinulla on mielenkiintoisia asioita ja rauhallinen ääni. "Katsoin juuri kelloa,koska..." "piti painaa hylkää nappia,koska..." asiat eivät ole olennaisia neuleisiisi liityen vaan ne katkaisevat asian. Ne eivät myöskään näy katsojille. Kaikkia ajatuksia ei tarvitse sanoa ääneen esim."en nyt osaa lopettaa tätä mitenkään järkevästi" Se on sinun ajatus asiasta ei katsojien näkemys. Sanomalla noin katsojat kiinnittävät asiaan huomion sen sijaan jos vaan lopettaisit tulos voisi olla parempi. Kaikkia ajatuksia liittyen neuleprosessiin ei tarvitse kertoa. Olisi hyvä,jos et toistaisi epäolennaisia asioita. Sinulla on paljon osaamista,taitoa ja tietoa. Värjäyksesi ovat todella upeita!!

    VastaaPoista