13.12.2020

13. joulukuuta

 


 

Tämän päivän väri on  talvipuutarha ja Ihme ja Kumma -paidassa se toimii tämän päivän ohjepätkässä pohjavärinä. Kuviot neulotaan jälleen korppi -sävyllä. Kuvion aiheena ovat kukkien juuret tyyliteltynä versiona. Rihmat ja juuret muistuttavat melkein sydämiä...

OHJE:

HUOM! MALLIPAIDASSA ON KAAVION 13.12/RIHMAT KUVIO NEULOTTU YHDELLÄ KERROKSELLA VÄÄRIN. SILMUKKA OLISI PITÄNYT NEULOA KUVIOVÄRILLÄ, MUTTA MALLIPAIDASSA SE ON NEULOTTU POHJAVÄRILLÄ (KAAVIOSSA KOHTA NÄKYY PINKKINÄ SILMUKKANA). VIRHE ON KAIKKIAAN AIKA PIENI, MUTTA OIKEA TAPA ON SIIS NEULOA PINKKI SILMUKKA KUVIOVÄRILLÄ.

Vaihda työhön kalenteripussista 13 ilmestynyt talvipuutarha -värinen lanka. Neulo sillä 3 krs o. Neulo kaavio 13.12./rihmat käyttäen pohjavärinä talvipuutarha -sävyä ja kuviovärinä sävyä korppi. Kaavion jälkeen neulo talvipuutarhalla vielä 1 krs oikein ja seuraavalla kerroksella ota työhön mukaan varsinainen pohjaväri yyteri, ja neulo kerros loppuun vuorotellen näillä kahdella värillä, vaihtaen väriä joka silmukalla. Neulo yyteri -sävyllä vielä 2 krs oikein.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti