2.12.2020

2. Joulukuuta

 


 

Lankafarmin lankajoulukalenterin toisen päivän luukusta löytyy merinolanka nimeltään "Korppi". Korppi on harmaanmusta ilmestys, tosin glitter-versiossa saattaa olla myös vaaleampia kohtia joukossa. Tänään aloittelemme kirjoneuleen kanssa ja neulomme lintuja. 


HUOM! Voit käyttää silmukoiden lisäämiseen haluamaasi tekniikkaa, itse olen käyttänyt vasemmalle kaartuvaa lisäystä: työnnä vasen puikko työn edestä taakse ja ota samalla puikolle ”edellisen kerroksen ” langanjuoksu. Neulo kiertäen oikein.

HUOM2! Mikäli muokkaat kokoa esimerkiksi pienemmäksi, niin huomioi että kaarrokkeen korkeuden on oltava matalampi kuin mallipaidassa. Saattaa olla, että joudut jättämään jonkin kaarrokkeen kuvion pois tai siirtämään sen helmaan. Kaarrokkeessa ennen hihojen erottelua silmukoiden lisäystahti on noin 4 silmukkaa/krs, mutta huomioitavaa lisäksi on, että silmukoita lisätään aluksi nopeampaan tahtiin. Ohjeessa lisäykset on tehty säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoneuletta kunnioittaen.

Ohje. Neulo vielä 1 krs oikein ja lisää vielä 2 s, jotta saat kirjoneuleen täsmäämään (120 s). Neulo kirjoneulekaavio 2.12./linnut kerrokset 1-4 ja käytä kontrastivärinä kalenteripussukasta 2 löytynyttä väriä. Neulo 1 krs oikein päävärillä. Toista seuraavan kerroksen ajan *6 o, lisää 1 s* yhteensä 20 kertaa (puikoilla on nyt 140 s). Neulo 2 krs oikein päävärillä. Neulo 1 krs oikein päävärillä ja lisää tasavälein 4 s, jotta saat kuvion täsmäämään seuraavalla kerroksella (144 s).


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti