25.12.2020

24. ja 25. joulukuuta
 

KIITOKSET <3

Joulu ja kiitosten aika. Kiitos kaikille lankakalenterin tilaaajille ja virtuaalikalenterin seuraajille. Olen häkeltynyt ja kiitollinen luottamuksestanne ja toivon että lankakalenterin langoista ja/tai ohjeista on ollut teille iloa joulukuun mittaan. Itselleni tämä syksy on ollut todella raskas monin tavoin ja koko joulukuu on tuntunut vuoren kokoiselta haasteelta. En ole varma onko huippu vieläkän näkyvissä, vai onko kyse siitä etten uskalla tai jaksa sitä iloita, mutta lopuillaan tämä kuukausi kaiketi alkaa olla ja hyvä niin. Kaikesta huolimatta toiveikkaana jaksan marssia eteenpäin, uskon että ilo tästä löytyy kunhan saan ravittua itseäni unella, jonka puutteesta olen töiden ja opiskelun takia kärsinyt yli puoli vuotta. Onnekseni unenlahjat ovat edelleen yhtä mahtavat kuin ennenkin, joten mikäli mahdollisuus nukkumiseen on, pystyn kyllä nukkumaan. Olen kaikesta huolimatta onnellinen että sain toteuttaa Lankafarmin kalenterit tänäkin vuonna. Lankakalenteri sekä virtuaalinen joulukalenteri ovat olleet itselleni niitä tärkeitä juttuja, jotka olen saanut tehdä intohimosta ja rakkaudesta lankoihin ja väreihin. 

Hihaohje tulee sunnuntaina 27.12. ja kuvia paidastani tulee myös silloin. Kaikkien ihme ja kumma -paidan neuloneiden kesken arvotaan 60 euron lahjakortti verkkokauppaan. Arvonta suoritetaan 10.1.2021  ja klo 10 mennessä tulleet kuvat ovat mukana arvonnassa. Osallistuminen tapahtuu instassa käyttämällä tunnistetta: #lankafarminihmejakummapaita tai voit lähettää kuvan myös Facebook -viestinä tai s-postina: kaisu(piste)rostedt(ät)gmail(piste)com.

Viimeisenä jouluaaton värinä paljastui  punajuuri, syvä ja melko tumma, hieman aniliininpunaisena hehkuva punainen. Tämän kalenterin viimeinen luukku jäi eilen joulukiireiden jalkoihin, joten paljastetaanpa samassa yhteydessä vielä viimeinenkin joulupäivän neulekaavio. Nämä extrakaaviot eivät välttämättä mahdu kaikenkokoisiin paitoihin, joten kannattaa tarkastella paidan helman korkeutta, ennenkuin jatkat neulomista. Jouluaaton kaavio on melko korkea, joulupäivän kaavio on matalampi ja siinä on lumpeenlehtiä. 


 

Neulo 2 kerrosta oikein pohjavärillä (yyteri). Neulo kaavio 24.12./ristikot ja halutessasi kaavio 25.12./lumpeenlehdet käyttäen kuviovärinä väriä pulloposti tai peikonlehti. Tarkista onko helman pituus sopiva. Neulo 1o1n -joustinta helmaan 7 cm tai haluamasi pituus. Päättele joustavalla päättelyllä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti