6.12.2020

6. joulukuuta

 Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! Tämän päivän postaus tulee hieman myöhässä, mutta onneksi kuvio ei ole kovin korkea. Tänään neulotaan juuria passion-pommi -värisellä langalla.

Yllätykset tilanneet saivat lisäksi tämän päivän pussukastaan (kirpputorilta ostettua ja kierrätettyä) nahkanarua (3 kpl), joihin voi pujottaa hihojen ja vartalo-osan silmukat odottamaan. Yksi naruista on 1,5 metriä ja kaksi muuta noin 75 cm pitkiä. Muovineulat helpottavat hieman narun pujottamista työhön. 

Lisäksi yllätyksessä oli mukana "vaahterasiirappi"-niminen lanka, joka oli alunperin tulossa kalenteriin, mutta se olikin testivärjäyksestä poiketen vähän kirkkaamman sävyinen ja vieläpä muistutti liikaa viime vuoden joulukuun väriä. Siispä tästä tuli ylimääräinen yllätyspussi-lanka.Neulo 1 kerros oikein päävärillä ja lisää vielä 1 s, jotta silmukoiden määräksi saadaan viidellä jaollinen 325 s. Neulo kaavio ”6.12./ juuret” käyttäen kontrastivärinä (kaaviossa harmaa) passion-pommi -väristä lankaa. Kaavion jälkeen neulo 1 krs oikein pohjavärillä. Neulo seuraava kerros pohjavärillä *7 o, lisäys*, toista 46 kertaa, 3 o, lisää 1 s. Työssä on nyt 372 silmukkaa.

HUOM! Isommassa koossa (kuten omani) neulon vielä huomisen päivän kaavion kaarrokkeeseen (kuvio on 10 kerrosta korkea), kaarroke on n. 22 cm korkea, mutta pienemmissä koissa saattaa olla, että kaarrokkeen oikea korkeus on jo saavutettu. Sovita paitaa päälle. Olisiko nyt jo aika erottaa hihat vartalo-osasta?

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti